top of page

HVEM ER TORE ?   

Tore er en erfaren småviltjeger med stor interesse for natur, dyreliv, fugleliv, våpen og skyting. Tore er norsk, men liker seg like godt på jakt i Sverige og i Danmark som i Norge. For han er jakt bare en hobby, verken mer eller mindre.

 

Han er gift med Marianne siden 2009. Sammen har de en sønn født i 2011 og en datter født i 2018.

 

Fra 1996 til 2003 var han pastor i menigheten Kristiansand Bibelsenter og fra 2004 til 2006 var han predikant i Betania Kristiansand. Tore er utdannet lektor med hovedfag i Engelsk og mellomfag i Historie, og han har jobbet flere år som lektor  i videregående skole. Han har også skrevet en roman som heter Gospel John. Romanen er tilgjengelig som ebok på ebok.no.

 

Første gang Tore var på fasanjakt i Danmark var i 2002, men hver høst siden 2005 har han reist på én eller flere jaktturer til Danmark eller til Sverige. Der jakter han  fasaner, ender, gjess, ringduer og rapphøns. I de senere år har han også jaktet litt med rifle, selv om han  primært er fuglejeger.

 

Tore har vært på 4 jaktturer til Skottland, hans favorittland når det gjelder jakt. De to siste gangene har det vært sammen med  Marianne. Hun er en dyktig fotograf og mange av de fine bildene på denne bloggen er tatt av henne.

 

bilde av Tore Danielsen
bottom of page